tiistai 21. kesäkuuta 2011

Viikon kuulumiset

Vähänlaisesti on ehtinyt blogia päivitellä viimeisen viikon ajan, poseerauskuvat onneksi ehdin päivittämään pennunostajien iloksi :) Elsa sai viime viikolla nisätulehduksen käytännössä katsoen yhden yön aikana. Tuttavaperhe oli meillä vierailemassa illalla ja Elsa hoiti pentuja erinomaiseen tapaiseen ja pötkötteli pentusten kanssa lattialla, jolloin tarkistin nisienkin olevan kunnossa.


Seuraavana yönä vain muutamien tuntien kuluttua heräsimme Elsan ollessa todella kipeä ja Jussi lähti viemään Elsaa aamuyöstä heti lääkäriin. Vaikka Elsa sai hyvää hoitoa niin pian kuin mahdollista, nisätulehdus meni todella pahaksi ja Elsa vietti pari päivää eläinlääkäriasemalla saamassa lääkkeitä suoraan suoneen. Eläinlääkärissä on vierailtu tiuhaan ja tästä suunta on nyt vain paranemaan päin ja Elsa itse on päivä päivältä pirteämpi ja iloisempi :)


Pentuset voivat erittäin hyvin, syövät hyvin ja kasvavat kovasti :) Leikkivät paljon ja kylmempinä päivinä sisällä ollessaan ovat aika ehtiväisiä puuhastelemaan kaikenlaista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti